Viborg bryder skidt stime med udesejr i Roskilde

På to scoringer i det første kvarter vandt Viborg 2-0 over Roskilde og lægger pres på Fredericias førerhold.

Arkivfoto.
Arkivfoto.

Viborg FF fik søndag brudt en skidt stime med en udesejr på 2-0 over FC Roskilde i 1. division.

Det er første gang siden 14. september, at Viborg henter en sejr i landets næstbedste række.

Christian Sivebæk bragte efter blot fire minutter gæsterne foran på et straffespark, og ti minutter senere øgede gambieren Alassana Jatta til 2-0 for gæsterne.

Roskilde, der indtager sidstepladsen i 1. division, formåede ikke at svare igen. Holdet har nu tabt de seneste tre kampe og har syv point i bunden efter 12 spillerunder.

Før sejren over Roskilde havde Viborg blot skrabet to point sammen i de seneste tre kampe mod Kolding IF, Vendsyssel FF og Næstved.

Tidligere på ugen blev det dog besluttet, at Viborgs 2-2-kamp mod Næstved skal spilles om på grund af en dommerfejl i overtiden. Her fik en Næstved-spiller sit andet gule kort, men spillede ved en fejl kampen til ende.

Viborg har 22 point og indtager tredjepladsen bag Vejle og Fredericia, der topper 1. division med 24 point. Vejle er i spidsen på en bedre målscore end Fredericia.

Skive IF vandt 2-0 ude mod HB Køge. De har nu 14 point efter 12 kampe og ligger pt på 8. pladsen.

2:09
Indslag for en uge siden: Efter en god sæsonstart har det været op ad bakke for Viborg og FF og den nye træner Jacob Neestrup, der ikke har ført holdet til sejr de seneste tre kampe. Så i dagens kamp mod en af sæsonens overraskelser fra Kolding IF, der var det ekstra vigtigt med en sejr for at beholde førstepladsen.