VHK finaleklar - næsten

Første semifinale-opgør mellem Team Tvis Holstebro og Viborg HK i kvindernes slutspil blev en magtdemonstration af viborgenserne. Dermed er finalepladsen stort set hjemme, selvom der mangler en returkamp.

VHK Jubel.jpg

Med en sejr på 37-20 kan det ikke gå galt. Selv i en sport som håndbold hvor store forspring ofte er sat over styr. Men 17 mål synes umulige at hente for Team Tvis Holstebro.

- I dag går alt galt. Vi tager hatten af for Vibrog, og må bare erkende, at vi ikke har nok rutine eller erfaring til at spille med om medaljerne endnu. Vi har spillet fantastisk i grundspillet, men det kan vi jo ikke bruge til noget nu, siger cheftræner Niels Agesen til Team Tvis Holstebros hjemmeside.

Ligner midtjysk finale

Den anden dm-semifinale er mellem Randers HK og FC Midtjylland, og her vandt FC Midtjylland det første opgør med tre mål i Randers. Dermed ligner årets dm-finale et opgør mellem de to gamle stormagter Viborg og FC Midtjylland. De to hold har mødt hinanden to gange i grundspillet, med en sejr til hver.

Inden finaleprogrammet ligger klar, skal der dog lige spilles returkampe i semifinalerne. FC Midtjylland og Randers spiller den 8. maj, mens Team Tvis Holstebro tager imod Viborg den 9. maj.