Valgt til DR's bestyrelse

Journalist Hanne Ried Larsen fra DR Midt & Vest er i dag blevet valgt som medarbejderrepræsentant til Danmarks Radios bestyrelse.

151214DR.jpg

I dag fik Midt- og Vestjylland en repræsentant i Danmarks Radios bestyrelse. Journalist Hanne Ried Larsen fra DR Midt & Vest er netop blevet valgt som medarbejderrepræsentant.

Hanne Ried Larsen er blandt andet kendt for sin dokumentarserien 'Kæft, trit og flere knus', der følger op på hendes tidligere udsendelser om anbragte børns vilkår og udvikling.

Det er de ansatte i DR, der bestemmer, hvem der skal repræsentere medarbejderne, og Hanne Ried Larsen blev valgt sammen med Stig Paulsen, der har en fortid på TV MIDTVEST. Begge er valgt for en fireårig periode.

Hanne Ried Larsen blev valgets suveræne vinder med 422 stemmer, mens Stig Paulsen fik 355.

Bestyrelsen er DR's øverste ledelse. Den har det overordnede programansvar og skal sørge for, at DR overholder loven - herunder public service-krav. Bestyrelsen ansætter samtidig generaldirektøren og fastsætter retningslinjerne for DR.

Ud over Hanne Ried Larsen og Stig Paulsen udpeges seks bestyrelsesmedlemmer af Folketinget og tre personer af kulturministeren.