Værktøjstyve taget på fersk gerning

En kvinde og mand nåede ikke langt med værktøj for tusindvis af kroner, som de fredag formiddag stjal fra Stark i Holstebro.

Fredag klokken 11.42 fik Lokalpolitiet i Holstebro et opkald fra nogle bekymrede medarbejdere hos Stark på Hjermvej i Holstebro.

- Personalet bemærkede, at en kvinde skubbede en fyldt indkøbsvogn ud af butikken. Og de fik en fornemmelse af, at kvinden ikke havde betalt eller havde i sinde at betale for varerne, og derfor kontaktede de os, forklarer vagtchef Allan Riis fra Lokalpolitiet Holstebro.

Medgerningsmand ventede på p-pladsen

Kvinden, der er fra 1977, skubbede den fyldte indkøbsvogn med værktøj for i alt 17.716 kroner ud til en personbil, hvor en mand fra 1982 sad og ventede på hende.

Men inden de to nåede at køre fra stedet, blev de stoppet af politiet.

- Kvinden erkendte, at hun havde stjålet varerne. Men manden påstod overfor os, at han ikke kendte noget til tyveriet. Men vi valgte altså at anholde dem begge to, forklarer Allan Riis.

Fandt ulovlige piller

I forbindelse med anholdelsen visiterede politiet manden i bilen. Og her fandt man to små poser med piller af mærket Retalin. Problemet var blot, at det receptpligtige medicin ikke var ordineret til manden.

- Han blev derfor sigtet for både medvirken til tyveri og overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Både kvinden og manden er fra Holstebro, og de er begge løsladt igen.