To unge mænd afbrudt under metaltyveri

To unge mænd blev overrasket, da de var i gang med at stjæle metal fra en virksomhed i Glyngøre.

anholdt.jpg
Foto: Arkiv

Klokken 23.05 fik politiet et opkald fra en lokal mand fra Glyngøre . Manden havde observeret to mænd, som var i gang med at stjæle metal fra virksomheden SKOV A/S på Hedelundvej nummer 4 i byen.
Men da de to mænd opdager, at de blev observeret, stak de af fra stedet.

- Vi sendte en patrulje derud, og de konstaterede at de to unge mænd havde parkeret en lastbil med en stor kran lige op ad hegnet til virksomheden, siger Anders Olesen, Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Vendte tilbage til gerningsstedet
Med kranen var de to mænd i fuld gang med at løfte metal fra ventilationsvirksomheden over på ladet af lastbilen. Men selvom de to mænd var stukket af fra stedet, blev politiet i området.

- Betjentene tænkte, at de to mænd formegentlig ville komme tilbage efter lastbilen – og ganske rigtigt. Klokken 01.15 vendte de tilbage til gerningsstedet, og her blev de anholdt, siger Anders Olesen, Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

De to mænd kommer begge fra Aars og er henholdsvis 23 og 26 år. Søndag vil de begge blive afhørt. Politiet kender dem godt i forvejen, men har som udgangspunkt ikke nok på dem til at fremstille dem i et grundlovsforhør.

- Vi skal nu have fundet ud af, om lastbilen er stjålet. Hvis den er det, kan mændene se frem til en sigtelse og en bøde for brugstyveri. Derefter vil de to formegentlig blive løsladt igen senere søndag, siger Anders Olesen, Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.