Skibonit truet med kniv på McDonald's

En mand med mellemøstligt udseende truede en restaurantgæst med kniv på McDonald's i Skive.

En 30-årig mand fra Skive måtte i påsken forlade McDonald's i Skive uden burger og fritter.

Da han skulle til at bestille, blev han ved kassen opsøgt af to udlændinge med mellemøstligt udseende. Den ene af dem var konfrontationssøgende og sagde noget til den 30-årige, som gjorde, at han følte sig utryg, og han forlod derfor restauranten igen.

De to mænd fulgte efter, og uden for McDonald's trak den samme konfrontationssøgende mand en kniv mod den 30-årige skibonit. Han løb fra stedet, da han så kniven.

Politiet blev tilkaldt, men de to udlændinge var gået fra stedet, da de ankom. Senere bemærkede politiet to mænd, der passede på beskrivelsen, på Sdr. Boulevard. 

- Den ene blev anholdt, mens den anden stak af. Den anholdte viste sig dog ikke at være manden, der havde trukket kniven. Ham her havde bare være med, siger Niels Bach, politiassistent hos lokalpolitiet i Skive.

Episoden fandt sted fredag den 30. marts kl. 04.46. Politiet er stadig på jagt efter manden, der trak kniven. Ud fra overvågningsbilleder ved de, hvordan han ser ud.

Får politiet fat i ham, vil han blive sigtet for overtrædelse af våbenloven, for at være i besiddelse af en kniv på et offentligt tilgængeligt sted samt trusler på livet ved at trække kniven.

Lige nu kører en anden sag fra McDonald's i Skive ved Retten i Viborg. Sagen handler om en gruppe arabiske unge, som for et år siden omringede et kærestepar ude foran restauranten.