Ung blogger tager billeder af Udkantsdanmark til kommune

Ringkøbing-Skjern kommune har allieret sig med en lokal blogger. Han skal tage billeder af naturen og hjælpe med at promovere kommunen.

Der skal tages mange billeder, før det helt rigtige er i kassen. Foto: Henrik Birkbak, TV MIDTVEST

Læs også Lokal åbner cafe i Vinderup: Byen mangler det her

Bloggeren Bjørn Ellermand er med sine mere end 2.000 følgere populær på Instagram.

Han er også populær hos Ringkøbing-Skjern Kommune. De har nemlig indgået et samarbejde med den 28-årige blogger, som i de her uger tager billeder til kommunens hjemmeside.

- Vi har fået øje på Bjørn, fordi han er rigtig god til med sin egen stemme at fortælle, hvorfor her er fedt at bo, siger Winnie Arnold, som er kommunikationskonsulent ved Ringkøbing-Skjern kommune.

Den 28-årige fotograf og blogger driver i forvejen Instagram-profilen Udkant, hvor han deler billeder af Udkantsdanmark.

- Det handler om at vise alt det positive af Udkantsdanmark, vise nogle spændende vinkler og fortælle nogle positive historier, siger han.

Det gør han både på sin egen profil, og nu også på kommunens Facebook-side.

Bedste ambassadør

Han låner kommunens nye elbil til at køre ud og tage billeder af landsdelen. Det til stor begejstring for både kommunen og ham selv.

- Jeg har den her undskyldning for at komme lidt længere ud i kommunen, end jeg normalt gør i det daglige. Så det var en super fed ide, siger Bjørn Ellermand.

Kommunen, som gerne vil brande sig som Naturens Rige, er også begejstrede for samarbejdet med den naturglade fotograf.

- Vi kan jo ikke få en bedre ambassadør end en ung mand, der med sin egen stemme fortæller, hvordan han synes, det er at bo her, siger Winnie Arnold, kommunikationskonsulent ved Ringkøbing-Skjern kommune.

Det er heller ikke bare et arbejde for den unge blogger, som oprindeligt kommer fra Ølstrup. Han er nemlig så glad for området, at han ikke har planer om at rykke andre steder hen.

- Jeg bor i Ringkøbing nu, og jeg kommer kun til at flytte længere ud på landet. Det er herude, jeg skal være, og sådan er det bare, slår han fast.