Tvis Holstebro uddeler tæv

I første kvartfinalekamp tog Team Tvis Holstebro imod det russiske storhold Lada Togliatti. Inden kampen frygtede man mødet, men det var der ingen grund til.

20120304TTH.jpg

Team Tvis Holstebro skulle lige i gang, men så kørte det vestjyske håndboldtog ellers derudad. De russiske håndboldkvinder fra Lada blev sendt hjem med et otte-måls nederlag i bagagen.

- Vi har glædet os rigtig meget til den her kamp. Det var ikke nogen drømmelodtrækning, men det er altid fedt at møde nogle rigtig gode hold. Vi var indstillet på at give den fuld skrue og det synes jeg vi gjorde, sagde topscorer Ann Grete Nørgaard lige efter kampen.

Det russiske mandskab med syv landsholdsspillere og den gamle kending Trefilov på bænken, var ellers frygtet på forhånd og Tvis Holstebro turde kun håbe på en sejr.

Perfekt kontrafase

For at et godt udgangspunkt inden returopgøret kunne komme i hus, skulle den tilbagevendte målmand Sandra Toft levere en god indsats i målet og kontrafasen skulle indstilles i højeste gear. Og det lykkedes i den grad. Træner Niels Agesen kunne efter kampen med et smil konstatere, at der blev lavet flere kontramål end han kunne tælle til.

Kampen endte 42-34 og nu står sidste års finalister med et godt udgangspunkt inden returopgøret i Rusland lørdag.