TV MIDTVEST igen med Superliga

Ny aftale gør det muligt at dække kampe med FCM og VFF på et tidspunkt, hvor blandt andre Viborgs Thomas Dalgaard er i målhumør, og FCM topper ligaen.

Efter 10 års pause kan de midt- og vestjyske seere endelig glæde sig til, at TV MIDTVEST igen må dække kampe i superligaen.

Spændende efterår

Det sker, efter at Divisionsforeningen har tilladt TV MIDTVEST og de øvrige regionalstationer at bringe højdepunkter fra landets bedste fodboldrække. Aftalen gælder foreløbigt for efterårssæsonen.

- Det er på et rigtig spændende tidspunkt, vi er tilbage med reportager fra superligaen. FCM er kommet fantastisk flot fra start og fører superligaen, mens ny-oprykkerne fra VFF er ved at bide sig fast blandt midterholdene. Der er virkeligt lagt op til dramaer på landsdelens to lækre stadions, siger redaktionschef Lars Lundgaard og fortsætter:

- Kampreportager fra Superligaen vil styrke vores sportsmagasin søndag aften, hvor vi lægger vægt på at have et miks af topsport og gode historier fra breddeidrætten.

Se med i weekenden

De midt- og vestjyske seere kan se frem til højdepunkter fra den kommende weekend, hvor VFF søndag kl. 17 spiller hjemme mod FCK, mens FCM tager til Esbjerg for at møde EfB kl. 15.00 på Blue Water Arena.