Teknikere undersøger badeland

Badelandet i Skive nåede at holde åbent i en uge. Teknikere arbejder på højtryk for finde årsagen til det høje klor-indhold, der har forårsaget lukningen.

Knap en uge nåede det ny renoverede badeland i Kulturcenter Limfjord i Skive at holde åben, inden det måtte lukke igen på grund af et for højt indhold af klor i vandet. I dag blev der på et møde gjort status på tre ugers arbejde.

- Det har været frustrerende. Du bliver mindet om det hele tiden. Lige meget hvor du går henne, så spørger folk til det, og jeg svarer det samme en milliard gange, siger Kim Kjer, der er afdelingschef i Kulturcenter Limfjords Badeland.

Tirsdag eftermiddag skulle teknikere så endnu engang forsøge at komme problemet til livs. Løsningen er blevet at starte forfra og tømme bassinerne for vand.

- Vi er ved at lukke fire bassiner ned - og tømme dem fuldstændig for vand - rengøre bassinerne og putte rent vand i igen. Så må vi se, om der har været noget i vandet, der har påvirket teknikken til klordoseringen, fortæller Kim Kjer.

Langbanebassinet forventes åbnet for svømmeklubber og skoler igen sidst på ugen, men afdelingslederen tør ikke gætte på, hvornår badelandets fire andre bassiner kører som de skal.

- Om det er næste uge eller hvornår det er - det ved jeg ikke. Kunne jeg åbne i morgen, så gjorde jeg det, siger Kim Kjer.

Der har ikke været sundhedsfare i forbindelse med den forhøjede mængde klor i vandet. Kulturcenter Limfjord henviser til deres hjemmeside for en snarlig ny genåbningsdato.