Tæt på at miste modet: Cykelhandler ramt af det femte indbrud på 14 måneder

Henning Jørgensen vurderer, at der denne gang forsvandt cykler for op mod 160.000 kroner.

1:22
Henning Jørgensen - se et interview med ham her.
Foto: Jesper Bach Thomsen, TV MIDTVEST

Henning Jørgensen Cykler i Tjørring ved Herning har endnu engang haft tyveknægte på besøg.

Klokken fire natten til søndag brød fem mænd hoveddøren op og forsvandt med 10 cykler, hvoraf de otte var elcykler.

- Jeg vurderer umiddelbart, at der er stjålet for 150.000 til 160.000 kroner i indkøbspriser, siger butikkens indehaver Henning Jørgensen til tvmidtvest.dk.

Butikken havde sidst ubudne gæster på besøg i slutningen af juni. Dengang kaldte TV MIDTVEST Henning Jørgensen for Danmarks uheldigste cykelhandler på grund af de mange indbrud.

Weekendens indbrud var det femte på 14 måneder.

- Det fylder utroligt meget

- Jeg har haft butikken i over 25 år, men nu må jeg indrømme, at jeg er tæt på at miste modet.  Vi er selvfølgelig forsikrede, men man kan jo ikke forsikre sig mod den måde, indbruddene påvirker én på. Det fylder utroligt meget, siger Henning Jørgensen.

Han fortæller, at han og personalet havde en mistanke om, at der snart ville ske noget. Det skyldes, at der på det sidste har været flere personer i udenlandske biler på besøg i butikken. Personer der ikke virkede synderligt interesserede i at købe noget.

Henning Jørgensen havde netop sikret butikken med endnu mere videoovervågning. Han fortæller, at man på overvågningsbillederne kan se, at tyvene havde sat klistermærker fra Falck på deres varebil i håbet om ikke at vække for meget opmærksomhed. 

Tyvene kom ind ved at bryde hoveddøren op.
Tyvene kom ind ved at bryde hoveddøren op.
Foto: Jesper Bach Thomsen, TV MIDTVEST