Sygdom kan svække TTH Holstebro i CL-kamp i Rumænien

TTH Holstebros norske målmand, Torbjørn Bergerud, blev syg på vej til CL-kampen mod Dinamo Bukarest.

TTH Holstebro rejste onsdag til Rumænien i forsøget på at følge op på søndagens Champions League-sejr over tyrkiske Besiktas.

Men det danske håndboldhold kan vise sig at være svækket på målmandsposten i torsdagens kamp mod Dinamo Bukarest, da den norske keeper Torbjørn Bergerud er blevet syg på rejsen til den rumænske hovedstad.

TTH's træner, Patrick Westerholm, håber at få Bergerud klar, men uanset kan træneren dog finde trøst i, at målmand Rasmus Lind viste høj klasse i sejren over Besiktas.

- Nu må vi se. Rasmus Lind stod jo fremragende sidst, men det er klart, at vi bliver lidt mere sårbare med kun en keeper, siger Westerholm til klubbens hjemmeside.

Trods søndagens sejr ligger TTH fortsat sidst i Champions League-gruppe D, hvorfra to ud af seks hold går videre.

I hjemmekampen mod Dinamo Bukarest fik TTH uafgjort, og det danske hold er også rejst til Rumænien for at få noget med hjem.

- Jamen, vi spiller da for at vinde. Den første kamp endte 32-32, og vi ved, hvad de kommer med, nemlig en meget stor mængde langskud.

- Opgaven bliver at finde den rigtige højde i vores forsvar, for vi så sidst, at de er til at løbe med. Så kan vi stå godt rent defensivt, venter der mange kontrascoringer på os, siger Westerholm.

Torsdagens kamp begynder klokken 19.30.