Superliga: Silkeborg isoleret i bunden

Lørdag tabte holdet på hjemmebane med 0-1 til det andet bundhold OB

Kampen for at undgå nedrykning ser efterhånden håbløs ud for Silkeborg. Lørdag tabte holdet 0-1 på hjemmebane til OB. Det var syvende nederlag på stribe og klubben er nu 14 point efter fynboerne på den anden nedrykningsplads.

SIF har blot fire point som bundprop. Silkeborgenserne stod for pæne kombinationer op ad banen, men var igen for svage i offensiven, hvor Jeppe Illum mistede et utal af pasninger. Heldet var heller ikke med bundholdet, der måtte se først stolpen og senere overliggeren hindre scoring.

Nicolaj Agger arbejdede hårdt for at komme til chancer, og SiF kom godt ind i kampen i anden halvleg, men formåede ikke at passere Mads Toppel i OB-målet. Kampens eneste scoring stod OB's Martin Spelmann for i det 37. minut, da han resolut udnyttede en tilfældigt opstået chance.