Stormen kostede menneskeliv

Stormen har ikke bare forårsaget store materielle skader. Den har også krævet menneskeliv og lagt en mand i koma.

Foto: Arkiv

Væltede træer, smadrede bygninger og sunkne skibe - stormen har haft store konsekvenser over alt i landsdelen. Men værst er det, at den har kostet menneskeliv. Det skete allerede i stormens tidlige timer.

En 72-årig kvinde fra Lemvig-området døde torsdag efter et trafikuheld på Vilhemsborgvej mellem Holstebro og Krunderup.Politiet oplyser, at kvinden var passager i en varebil, der på grund af den kraftige blæst væltede om på siden. Kvinden kunne ikke selv komme ud af bilen og blev derfor hjulpet af to betjente, der tilfældigvis kom forbi stedet.

Efter at hun var kommet ud af bilen blev kvinden dårlig, og hun døde i ambulancen på vej til sygehuset, oplyser politiet, som endnu ikke kan sige noget om den nøjagtige dødsårsag.

Uheldet skete klokken 17.40.

Mand i kunstig koma

En 47-årig mand fra Viborg er blevet lagt i kunstig koma på sygehuset i Aarhus, efter at han under stormen i aftes fik noget julepynt i hovedet. Uheldet skete på Mathiasgade i Viborg. Manden har fået indre blødninger i hjernen, men selvom han nu er lagt i kunstig koma, skulle han være udenfor livsfare.

Ramt af tagsten

På Rendsborggade i Holstebro blæste en del af gavlen på en boligblok ned. En ældre dame blev ramt af en tagsten og måtte en tur på skadestuen. Nogle af tagstenene var fløjet mere end 100 meter og havde blandt andet gennemhullet tre personbiler.