Steinlein om Van der Vaart: Herfra og på plejehjem

I et interview med Canal 9, giver Claus Steinlein udtryk for, at Rafael Van der Vaart næppe havde haft en fremtid i FCM, hvis han ikke havde kontrakt for endnu et år.

- Jeg tror, det er her fra og på plejehjem.

Så skarp er udmeldingen fra sportsdirektør Claus Steinlein fra FC Midtjylland om holdets lidt aldrende profil, hollandske Rafael Van der Vaart. Og fortsætter.

- Det bestemmer han selvfølgelig selv, men han er ved at have en alder. Men som udgangspunkt har vi ham i to år, som vi skrev. Og det har vi stadigvæk og han er selvfølgelig en del af FC Midtjylland også i næste sæson.

Interviewet er lavet til Canal 9 og kan ses på Tipsbladets hjemmeside.

FCM-direktøren påpeger at den tidligere Real Madrid-spiller har været en gevinst både kommercielt og i forhold til de unge på holdet. Men rent spillemæssigt har det ikke været prangende.

Oven på den første sæson er det næppe sandsynligt, at Van der Vaart ville få en sæson mere, hvis ikke FCM allerede havde skrevet kontrakt.

- Jeg er fuldstændig enig med træneren. Han har set lidt rusten ud og han har fået nogle skader og han er ikke rigtigt kommet tilbage. Så vi er jo ikke helt tilfredse med den indsats vi har fået. Så havde vi ikke haft et år med ham, så havde vi sikkert fundet en aftale og sagt, at det var sidste sæson i FC Midtjylland, siger Claus Steinlein til Canal 9.