Søren Pape skyder stadig med skarpt

K-formand Søren Pape Poulsen har ikke ændret sin holdning siden tirsdag aften. Fødevareministeren må stoppe.

De Konservative har nu fået sovet på gårsdagens drama på Christiansborg, men det har ikke ændret på deres holdning til fødevareminister Eva Kjer Hansen. Søren Pape Poulsen skyder her til morgen stadig med skarp.

 - Vi kan ikke først på den ene side sige, at vi ikke har tillid til ministeren og så lade som ingenting, hvis hun bliver siddende, lyder det fra K-formanden i et interview med Go’ Morgen Danmark på TV2.

De Konservative har tænkt sig at forfølge sagen helt til dørs.

- Når man har et flertal imod sig i Folketinget, så er der kun én mulighed. Og det er at stoppe, siger Søren Pape Poulsen i Go' Morgen Danmark.

 Statsministeren har ikke givet lyd fra sig hverken tirsdag aften eller onsdag morgen, men det har Pape altså. Han gentager, at De Konservative trods deres mistillidsvotum står bag Venstre-regeringen og Lars Løkke Rasmussen som statsminister.

Pape erkender, at De Konservative i øjeblikket står alene i blå blok.

- Jeg konstaterer, at Liberal Alliance hver anden dag truer med deadlines for, hvornår regeringen skal væltes. Det gør vi jo ikke. Derfor sagde vi også klart og tydeligt i aftes, at vi bakker regeringen op, siger Pape.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Politik.