Skjern tager fjerde sejr på ni dage

Med udesejr over KIF Kolding København tog Skjern Håndbold sin fjerde sejr på ni dage.

Skjern Håndbold-fans
Foto: Johan Gadegaard/Scanpix

Et intenst kampprogram er tilsyneladende ikke det store program for håndboldspillerne fra Skjern.
    
Med en solid præstation vandt Skjern på udebane i Brøndby Hallen med 28-24 over KIF Kolding København. Det er holdets sjette sejr i de seneste syv kampe i den hjemlige liga.
    
Det er ellers mindre end to døgn siden, Skjern var i Rumænien for at møde Dinamo Bukarest i Champions League, og det var holdets fjerde kamp på ni dage.
    
Men vestjyderne fandt alligevel overskud til at vinde den svære udekamp.

Kortvarigt op ad bakke i anden halvleg

Midt i anden halvleg så det ellers ud, som om Skjern var løbet tør for energi. Da havde KIF forvandlet pausestillingen på 12-17 til 18-18, men hjemmeholdet slap grebet igen.
    
Fra 19-19 scorede Skjern fire gange på stribe og kunne forholdsvis ubesværet køre sejren i land.
    
Den eneste streg i regningen var, at Anders Eggert kiksede to straffekast og til slut måtte overlade den øvelse til Kasper Søndergaard.
    
Uden at nå sit topniveau var unge Emil Nielsen i Skjern-målet bedre kørende end sine rutinerede kolleger Marcus Cleverly og Søren Haagen i den anden ende.

Beholder tredjeplads    

Skjern forbliver på tredjepladsen, men har nu 14 point for ni kampe. Holdet har spillet en kamp mindre end førende GOG og Bjerringbro-Silkeborg, der begge har to point mere.
    
KIF Kolding København fortsætter den svingende stime, hvor holdet vinder hver anden kamp.
    
Ti point i ti kampe rækker til en placering som nummer syv, men der er tæt trafik omkring stregen til top-8, der giver adgang til slutspillet.
    
/ritzau/