Skjern Håndbold slog spanske vicemestre

Tredje sejr ud af fire mulige til Skjern i Champions League

Rene Rasmussen tog sammen med holdkammeraterne endnu en sejr i Champions League.

De spanske håndbold-vicemestre fra Ademar Leon fik en regulær øretøve, da Skjern Håndbold på hjemmebane sikrede sig endnu en Champions League sejr med cifrene 33-25.

Mandskabet fra Skjern lignede ellers ikke et vinderhold i første fase af opgøret, hvor spillet bølgede frem og tilbage på banen.

Men anført af fløjen Anders Eggert og bagspilleren Magnus Olsson, skabte hjemmeholdet et lille forspring, og kunne gå til pausen med en føring på 18-15.

I anden halvleg brilierede 20-årige Emil Nielsen i Skjern-målet med flere store redninger, og i den modsatte ende af banen fik Skjern-spillerne for alvor gang i scoringerne.

Fem minutter inde i halvegen var forspringet vokset til fem mål, og Skjern fandt nu for alvor det momentum, der kunne afgøre kampen.

Hjemmeholdet bragte sig i den periode yderligere foran med 23-16.

Et par sløsede angreb gav Ademar Leon et par hurtige reduceringer, og med ti minutter igen var holdet fra Skjern kun foran med fire mål.

Den stærkt spillende keeper, Emil Nielsen, tog imidlertid den sidste pynt af de spanske skytter, og i kampens døende minutter kunne hjemmeholdet udbygge føringen til slutresultatet 33-25.

Skjern har nu vundet tre ud af fire opgør i Champions League. Holdet har seks point i gruppe C.

Det er samme pointhøst som slovenske Gorenje Valenje, der vandt over Skjern sidste weekend i Slovenien.