Skjern Håndbold sendt ud af pokalturneringen

TTH Holstebro trak billetten til Final 4-stævnet efter storsejr på hjemmebane

Der blev gået til stålet i aftenens opgør i pokalturneringen mellem Skjern Håndbold og TTH Holstebro

Skjern Håndbold havde vundet syv af de seneste ti opgør mod lokalrivalerne fra TTH Holstebro, men onsdag var det TTH, der var skarpest og sikrede sig billetten til pokalturneringens Final 4-stævne med en sejr på 32-21.

De to hold fulgtes ad til stillingen 4-4, inden Skjern trak fra på måltavlen. Gæsterne kom foran 8-5, men med fire minutter tilbage af halvlegen havde hjemmeholdet udlignet til 13-13.

Da de 3250 tilskuere i Gråkjær Arena hørte dommeren fløjte til pause, var TTH foran med 16-14.

TTH kunne blandt andre takke sine fløje for pauseføringen. 18-årige Jeppe Hauskov scorede seks mål på seks forsøg i første halvleg, og TTH's fløje omsatte alle deres ti forsøg i halvlegen til scoringer. Hauskov nåede således op på hele 10 scoringer i kampen.

Anden halvleg blev åbnet med, at Anders Eggert brændte et straffekast på TTH-målvogter Simon Gade. Det blev sigende for resten af kampen, for TTH havde overtaget.

Skjern-spillerne virkede trætte, som anden halvleg skred frem. Mindre og mindre fungerede, og som minutterne gik, fik TTH mere og mere kontrol over kampen.

Føringen blev kun større, og TTH tog en sejr på 32-21 over lokalrivalerne.

Det betyder, at Aalborg, Ribe-Esbjerg, TTH Holstebro og GOG nu er klar til pokalturneringens Final 4, der spilles i februar.

Det er endnu uvist, hvilket af finaleholdene, der skal være vært for Final 4, men Aalborg kan ikke blive det, da afholdelsen af Dansk Melodi Grand Prix i Aalborg kommer i vejen for det.