Skive vinder 4-1 over Fremad Amager

Både Hobro og Skive vandt i den næstbedste fodboldrække, og dermed er der status quo i toppen af 1. division.

Skive-træner Kim Kristensen første sit hold til en sikker hjemmesejr på 4-1 over Fremad Amager.

Hobro fører stadig 1. division i fodbold med et forspring på tre point ned til forfølgeren fra Skive.

Det stod klart søndag, da Hobro besejrede Nykøbing FC med 3-1, mens Skive hjemme sikkert vandt 4-1 over Fremad Amager.

I opgøret i Nykøbing Falster bragte hjemmeholdet sig ellers foran 1-0 ved den tidligere AaB-spiller Anders Due efter 38 minutter og kunne gå til pause med en føring.

Anden halvleg var dog dårligt fløjtet i gang, før gæsterne vendte kampen på hovedet på få minutter.

Først udlignede Edgar Babayan tre minutter efter pausen, og to minutter senere bragte Pål Kirkevold Hobro foran 2-1.

Gæsterne tog dog ikke en lang pause, da Babayan med sin anden scoring i kampen øgede til 3-1 efter 56 minutter.

Med sejren nåede Hobro op på 47 point efter 25 kampe på den førsteplads, der giver direkte oprykning til den bedste række.

I Skive kunne man glæde sig over den sikre 4-1-sejr over Fremad Amager, og de tre point kan bruges til at holde snor i Hobro.

Skive har på andenpladsen i rækken 44 point.

Nummer to og tre i rækken får mulighed for at spille om oprykning til Superligaen, og specielt tredjepladsen kæmper flere klubber om.

Her var FC Roskilde på tredjepladsen og FC Helsingør på femtepladsen ude i et direkte slag.

Da Vendsyssel FF på fjerdepladsen tabte hjemme til bundholdet FC Fredericia med 0-1, og FC Helsingør besejrede Roskilde 1-0 på en scoring i det 90. minut, så blev Helsingør dagens vinder af de tre hold.

FC Helsingør ligger nu på tredjepladsen med 40 point, efterfulgt af Roskilde med 39 point og Vendsyssel med 38 point.

AB tabte hjemme 0-1 til Næstved, mens HB Køge ude slog Vejle 1-0.