Skibonit sigtet og fængslet efter flere påsatte brande

Flere brande den seneste halvanden måned i Skive er muligvis snart opklaret. I hvert fald har politiet anholdt og sigtet en mand fra byen.

Containerbrand i Skive
Foto: Mogens Lyngsø, TV MIDTVEST

Politiet er muligvis et skridt videre i opklaringen af en række påsatte brande i Skive-området.  I hvert fald har ordensmagten i weekenden anholdt, sigtet og fængslet en skibonit, oplyser efterforskningsleder Christian Toftemark Jørgensen til TV MIDTVEST.

TV MIDTVEST har tidligere omtalt rækken af brande, der alle sammen har det til fælles, at de er startet i affaldscontainere. Se indslaget i buden af artikelen. 

- Vi har haft en mistanke til ham, og derfor er han lørdag blevet fremstillet i grundlovsforhør.

Politiet anholdt manden fredag aften, hvor han ifølge sigtelsen også skulle have påsat en brand. Denne gang i Herning-forstaden, Hammerum.

Brandene i Skive har hærget byen den seneste halvanden måned. Det drejer sig blandt andet om containerbrande.

Manden er blevet varetægtsfængslet frem til den 13. december. Han nægter sig skyldig.

2:31
TV MIDTVEST har tidligere sendt dette indslag om de påsatte brande: På bare en uge har der været hele seks brande i centrum af Skive. Ens for brandene er, at de er startet i en container og så er de alle sammen fundet sted i det samme område. Og det er altså noget, der bekymrer naboerne til de mange containerbrandene.