Silkeborg-boss efter 2-2: Næsten ideelt efter pausen

Fredagens 2-2-remis mod AC Horsens giver ærgrelse hos Silkeborg, erkender cheftræner Peter Sørensen.

Peter Sørensen
Foto: Scanpix / Claus Fisker

Silkeborg var på vej mod det femte nederlag i seks kampe, da holdet gik til pause bagud 1-2 i fredagens sene kamp i Alka Superligaen hjemme mod AC Horsens.
    
Men takket være en god anden halvleg sikrede Silkeborg sig 2-2, efter en anden halvleg hvor værterne havde ti afslutninger mod gæsternes to.
    
Manager Peter Sørensen hæftede sig ved, at hans hold fik revancheret den pauvre indsats i sidste rundes 0-2-nederlag i Helsingør.
    
- Vi var endnu bedre i anden halvleg, end vi var før pausen. Jeg synes ikke, at vi havde fortjent at komme bagud.
    
- Men det er jo fuldstændig ligegyldigt, for vi skal være bedre til at forhindre Horsens i at slå kapital af deres fysik, siger Silkeborg-cheftræner Peter Sørensen.
    
- Men det var noget nær ideelt, hvad vi laver efter pausen. Jeg synes, at vores forsvarsspillere leverede en meget stor kamp, og de vinder ni ud af ti dueller.
    
- Vi spiller flot fodbold, men laver et mål for lidt. Det ærgrer mig, at vi ikke vandt, siger han.
    
Det var især på højrekanten, at hjemmeholdet kom frem til chancer, som kampen skred frem. Men manglende skarphed foran mål kostede nok hjemmeholdet sejren, erkender SIF-backen Jens Martin Gammelby.
    
- Som anden halvleg skred frem, blev vores chancer større og større, og der blev bedre plads til Robert Skov og mig, siger Jens Martin Gammelby.
    
- Vi presser godt på, får dem presset tilbage på egen banehalvdel, men det er klart, at når de pakker sig sådan, bliver det svært. Men vi skulle nok også have udnyttet vores chancer bedre, end vi gjorde.
    
Silkeborg er nummer 11 i Alka Superligaen inden weekendens øvrige kampe.
    
I næste runde spiller holdet lokalopgør mod AGF på udebane, hvor holdet blot har hentet et point i hele sæsonen.
    
/ritzau/