Seernes billeder: Her slog Urd til

Hele landsdelen er blevet blæst godt igennem af Urd, og vi har fået flere billeder af vores seere, der viser hvor Urd har hærget.

Flere steder i landsdelen fik Urd at føle i løbet af aftenen i går og natten. 

Hos familien Kildegaard ved Dybe nær Lemvig, blev facaden rusket igennem af Urd, så meget at flere af murstenene faldt til jorden.
 

 
 
Foto: Ejner Kildegaard

I Sevel måtte Lis Kongsgaard Thomsens kastanietræ i haven lade livet, da Urd fik bugt med flere af grenene. Men det var ikke alt, for i faldet tog træet naboens stakit med sig.

 

 

 
 
Foto: Lis Kongsgaard Thomsen

 

Camilla Vigsø Nordensgaard måtte lidt over i den modsatte kørebane på hendes køretur, da et træ væltede ud over vejen ved Stenbjergvej. 

 
 
Foto: Camilla Vigsø Nordensgaard

 

Hos Maria Færk klarede hestestalden sig ikke helt usåret gennem nattens strabadser, her måtte noget af taget se sig blæst omkuld. Heldigvis klarede det meste af bygningen sig igennem. 

 
 
Foto: Maria Færk

 

I Erslev på Mors fik Christina Salquist luftet ud i soveværelset. Her blev taget på karnappen blæst itu og juletræ og grene blev blæst rundt. 

 

 
 
Foto: Christina Salquist

På trods af vejret tog Wanda og Ole Sørensen en tur til Søndervig inden det blev mørkt, hvor de var ved at blive blæst omkuld ved vandkanten. 
 

 
 
Foto: Wanda og Ole Sørensen

 

 
 
Foto: Wanda og Ole Sørensen

Har du også taget et billede under stormen, så send det endelig ind til os.