Riddersholm: Meget svært at sige farvel

Riddersholm har nu sagt farvel til sine spillere. Men vil ikke stadig ikke ud med den nøjagtige årsag til afskeden. Nu er det op til beslutningstagerne, siger han.

260615GlenRiddersholm.jpg

Det er tid til afsked i FC Midtjylland oven på torsdagens overraskende melding om, at cheftræner Glen Riddersholm forlader sit job i klubben.

Riddersholm sagde fredag formiddag farvel til spillerne - og det blev en bevæget oplevelse.

- Det var meget, meget svært, sagde han bagefter til TV MIDTVEST.

Anfører Kristian Bach Bak erkendte også, at Riddersholms afsked gør ondt.

- Personligt er det et kæmpe tab for mig. Men det er også fordi vi har den historie, som vi har. For klubben er det også et stort tab. For alle er det et stort tab, men jeg er også klubmand og ser rigtig meget frem til, hvad der kommer til at ske nu, sagde anføreren.

- De kan vælge at agere - eller ikke agere

Riddersholm vil stadig ikke fortælle den nøjagtige årsag til den overraskende exit. Torsdag sagde han, at der er nogle kompromiser i hverdagen, som han ikke længere ønsker at indgå.

- Folk kommer og går, men klubben består for altid. Og af respekt for det ønsker jeg ikke at gå mere i dybden. De mennesker der kender årsagen, kan enten agere på det eller ikke agere på det. Dermed er det op til de beslutningstagere, sagde han.

- Handler det om at du ikke synes, at FC Midtjylland har det set up, der skal til for at klare de kommende udfordringer?

- Det har jeg ikke nogen kommentarer. For så begynder jeg at give antydninger til spekulationer, som jeg ikke ønsker at være en del af.

Se et længere interview med Glen Riddersholm her:

3:03