Politiet advarer: Tricktyve på spil

Tricktyverier i Netto og Aldi i Thisted i denne uge er blot nogle i rækken af flere. To kvinder er tilsammen blevet frastjålet 25.000 kroner af ukendte gerningsmænd.

Lokalpolitiet i Thisted slår nu alarm og beder borgerne om at være særligt opmærksomme.

Tricktyve er atter på spil, og de bliver mere og mere udspekulerede.

I løbet af ugen er to lokale kvinder blevet franarret deres dankort. I Netto i Thisted var ofret en 80-årig lokal kvinde.

Politiet formoder, at en eller flere tricktyve har afluret kvindens dankortkode i butikken, for dernæst at skabe forvirring på parkeringspladsen ved at spørge kvinden om vej.  Under forvirringen er det så lykkedes tricktyvene at snuppe kvindens dankort.

Frastjålet sit dankort

Kvinden fattede kort mistanke, men konstaterede, at hun stadigvæk havde sin pung og skønnede derfor, at alt er i orden.

Desværre opdagede hun først, da banken nogle dage senere kontaktede hende, at tricktyvene var sluppet afsted med hendes dankort og havde hævet 17.000 kroner fra hendes konto.

I Aldi blev en 47-årig kvinde offer for nogenlunde samme fremgangsmetode. Resultatet blev et minus på 8000 kroner på kontoen. I begge tilfælde var gerningsmændende for længst forsvundet, da politiet fik anmeldelsen.

Hold øje!

De formodede tricktyve beskrives som østeuropæiske af udseende og 35-40 år. Der er både tale om kvinder og mænd. I et af tilfældene kørte de formodede tricktyve væk i en autocamper.

Thisted Politi opfordrer alle til at være særligt opmærksomme på mulige tricktyve.