Pione Sisto matchvinder i EM-sejr

Pione Sisto sparkede en 2-1-sejr hjem til Danmark i den første kamp under U21-EM i Tjekkiet.

Det startede skidt, men endte helt forrygende for U21-landsholdet, der onsdag aften spillede deres første kamp under EM i Tjekkiet mod værtsnationen.

FC Midtjyllands guldfugl Pione Sisto startede kampen på bænken. Derfa kunne han og de andre udskiftere se Pavel Kaderabek tjekkerne i front kort før halvleg.

Den føring holdt dog ikke længe. Ti minutter inde i anden halvleg udlignede Danmarks anfører Jannick Vestrgaard nemlig på et hovedstød til 1-1.

Og med ti minutter igen var det så indskiftede Pione Sisto, der endnu en gang blev den afgørende forskel. Med en velplaceret tåhyler scorede han til 2-1 til Danmark.

Dermed gav han U21-landsholdet deres første sejr og et rigtig godt udgangspunkt i Gruppe A.