HC Midtjylland-spiller skifter til fransk klub

Håndboldspilleren Lars Jakobsen er færdig i HC Midtjylland, det fortæller han til TV 2 SPORT.

Spillerne siver fortsat fra HC Midtjylland. Senest har venstre backen Lars Jakobsen sagt farvel til den midtjyske ligaklub.

- Jeg har indgået en aftale med en fransk klub det næste halvandet år, fortæller Lars Jakobsen i en besked til TV 2 SPORT, uden dog at ville komme med navnet på den nye klub.

Ifølge det franske medie ’Ouest-France’ drejer det sig om Cesson-Rennes, der spiller i den bedste franske række.

Mangler stadig fysiske tests

Lars Jakobsen fortæller til TV 2 SPORT, at der fortsat mangler nogle fysiske tests, inden skiftet er endeligt på plads, men at han ser frem til at prøve noget nyt.

- Det er en drøm at få lov og prøve sig af i en af verdens bedste ligaer, og så virkede det til jeg kunne få en god rolle på holdet. Når det samtidig ikke var så sportslig interessant og være i HCM mere, var der egentligt ikke så meget og tænke over.

HCM har igennem flere måneder været i økonomisk krise, og derfor har klubben nu måtte sige farvel til i otte spillere. Det drejer sig om Lars Eggen, Eivind Tangen, Rasmus Carlsen, Espen Lie, Jonas Samuelsen, Besard Hakaj, Morten Slundt og nu Lars Jakobsen.

Af samme årsag var holdet nødt til at skrive flere ungdomsspillere på holdkortet, da de mandag aften tabte til Århus Håndbold med 15-33 i ligaen. En kamp hvor Lars Jakobsen ikke var med.

HC Midtjylland kommer på endnu en svær opgave torsdag, hvor de får besøg af Aalborg på hjemmebane.

HC Midtjylland er i alvorlige økonomiske problemer og beder nu spillerne finde nye klubber.