Nye tider: HCM tabte med 18 mål

HC Midtjylland formåede kun at score fire gange i første halvleg mod Aarhus.

Det er i den grad blevet nye tider for håndboldligaklubben HC Midtjylland, der i 2016 blev danske pokalmestre.

HCM spillede mandag aften på udebane mod Aarhus Håndbold, og det endte med en sejr til aarhusianerne på 33-15 efter 18-4 ved pausen.

HC Midtjylland har i lang tid kæmpet med økonomiske problemer. Klubben har nu skaffet så mange penge, at den er i stand til at spille sæsonen færdig. Det er blandt andet sket ved, at mange af klubbens største profiler er skiftet til andre klubber - det gælder blandt andre de norske landsholdsspillere Esben Lie Hansen og Eivind Tangen.

Derfor var det reelt også et forstærket ungdomshold, som klubben stillede til kamp med i Aarhus. 

Klubbens bestyrelsesformand Thomas Hintze var i sidste uge gæst i TV MIDTVESTs håndboldmagasin Overtrådt, hvor han fortalte, at klubben satser på at spille sæsonen færdig med de spillere, der er til rådighed. Og at holdet fra næste sæson så formentlig spiller i 1. division.

Topscorer for HCM blev Palle Hansen, der gjorde come back for klubben, med fire mål. Palle Hansen har senest spillet på lavere niveau i Vildbjerg.

Kampen i tal

 

HC Midtjyllands bestyrelsesformand Thomas Hintze gæstede for nylig Håndboldmagasinet Overtrådt for at fortælle om den økonomiske situation i klubben.