Opdateret: Granat var en fuser

Mandag morgen dukkede en mystisk genstand op på en strand ved Karby på Mors. Men da hærens ammunitionsryddere kom forbi, viste den formodede granat sig at være noget langt mere kedeligt end først antaget.

Der var en ganske harmløs forklaring på den gamle og tilsyneladende rustne genstand, der dukkede op på en strand på Mors. Først troede politiet, der var tale om en granat eller et projektil. Men virkeligheden viste sig at være en smule kedeligere.

En lokal opdagede søndag aften en mærkelig metalgenstand på stranden ved Ørndrupmark nord for Karby, men da det var mørkt, kunne politiet ikke undersøge genstanden før mandag morgen.

Her sendte politiet en patrulje ud, som hurtigt overdrog den videre undersøgelse til hærens ammunitionsryddere fra Skive. Teorien var, at der var tale om en granatspids eller et projektil, som måske var skyllet op på stranden som følge af vind og vejr, og der blev derfor ikke taget nogen chancer.

Men da ammunitionsrydderne sprængte granaten i luften, viste det sig, at al postyrret havde været til ære for - en sten.