Midt- og Vestjyder har fået det optimale ud af weekendens sommervejr

En tur på vandet, en tur i trætoppene og en tur til isboden er bare nogle af de ting, det gode sensommervejr har bragt med sig.

Sensommersolen har søndag skinnet på Midt- og Vestjylland, og det er der mange, der har nydt rigtig godt af.

- Det er godt vejr, og det skal udnyttes, siger Knud Kristian Wrist, der samme med sin kone i weekenden har taget en sejltur fra Lemvig til Jegindø - og tilbage igen.

Lemvig var et af de steder i landsdelen, hvor temperaturen i dag nåede over 20 grader. Et andet sted var i Skjern, hvor mange familier valgte at nye sensommeren i skovparken WOW-park.

Victor Møller Andersen nød sensommersolen i WOW-park i Skjern.
Victor Møller Andersen nød sensommersolen i WOW-park i Skjern.
Foto: Richard Gaarn Svendsen TV MIDTVES

- Det er da dejligt, at det er varmt og at solen skinner. Det er dejligt, at man kan tage herud og hygge sig, siger Victor Møller Andersen fra Herning.

- Det er så dejlig varmt, at man sagtens kan gå i T-shirt, fortsætter han.

Også Kristian Bregnbjerg Hansen fra Skave er også et af de børn, der har fået mest muligt ud af nogle af sommerens måske sidste solstråler.

- Det er da pisse dejligt. Så kan man lave alle mulige fede ting. Vi klatrer i træer, vi hopper på alle mulig fede ting, siger han. 

- Det må gerne fortsætte 

Mads Stampe fra Ringkøbing nød en is med familien i Søndervig.

- Vi havde lige været en hyggelig tur nede ved stranden, og så tænkte vi, at det ville være dejligt med en is, siger han. 

Og selvom det er midt i september, mener han ikke, at der er noget galt med at spise is, når vejret bare er så godt, som det har været i dag.

- Det måtte gerne fortsætte 14 dage endnu, fortæller skipperen fra Lemvig Knud Kristian Wrist.

Han skal nemlig sejle årets sidste tur med Lemvig Sejlklub i uge 40. 

- Det har før været elendigt vejr, men det har også før været lige som nu, så det er jo ikke til at vide, før vi nærmer os, siger han.