Midt- og Vestjyder har fået det optimale ud af weekendens sommervejr

En tur på vandet, en tur i trætoppene og en tur til isboden er bare nogle af de ting, det gode sensommervejr har bragt med sig.

Mads Stampe nyder solen og en is med sin familie.
Mads Stampe nyder solen og en is med sin familie.
Foto: Richard Gaarn Svendsen TV MIDTVES

Sensommersolen har søndag skinnet på Midt- og Vestjylland, og det er der mange, der har nydt rigtig godt af.

- Det er godt vejr, og det skal udnyttes, siger Knud Kristian Wrist, der samme med sin kone i weekenden har taget en sejltur fra Lemvig til Jegindø - og tilbage igen.

Lemvig var et af de steder i landsdelen, hvor temperaturen i dag nåede over 20 grader. Et andet sted var i Skjern, hvor mange familier valgte at nye sensommeren i skovparken WOW-park.

Victor Møller Andersen nød sensommersolen i WOW-park i Skjern.
Victor Møller Andersen nød sensommersolen i WOW-park i Skjern.
Foto: Richard Gaarn Svendsen TV MIDTVES

- Det er da dejligt, at det er varmt og at solen skinner. Det er dejligt, at man kan tage herud og hygge sig, siger Victor Møller Andersen fra Herning.

- Det er så dejlig varmt, at man sagtens kan gå i T-shirt, fortsætter han.

Også Kristian Bregnbjerg Hansen fra Skave er også et af de børn, der har fået mest muligt ud af nogle af sommerens måske sidste solstråler.

- Det er da pisse dejligt. Så kan man lave alle mulige fede ting. Vi klatrer i træer, vi hopper på alle mulig fede ting, siger han. 

- Det må gerne fortsætte 

Mads Stampe fra Ringkøbing nød en is med familien i Søndervig.

- Vi havde lige været en hyggelig tur nede ved stranden, og så tænkte vi, at det ville være dejligt med en is, siger han. 

Og selvom det er midt i september, mener han ikke, at der er noget galt med at spise is, når vejret bare er så godt, som det har været i dag.

- Det måtte gerne fortsætte 14 dage endnu, fortæller skipperen fra Lemvig Knud Kristian Wrist.

Han skal nemlig sejle årets sidste tur med Lemvig Sejlklub i uge 40. 

- Det har før været elendigt vejr, men det har også før været lige som nu, så det er jo ikke til at vide, før vi nærmer os, siger han. 

1:59