Madkonkurrence blev igen vundet af Holstebro-restaurant

Restaurant Under Klippen fra Holstebro vandt for andet år i træk madkonkurrencen Local Cooking.

Kian Staal Petersen (tv.) og Lasse Emil Sølvstrand Sørensen var forbløffede over sejren til Local Cooking. Foto: Sean Kelly Christensen

Ni restauranter fra Midt- og Vestjylland konkurrerede torsdag aften imod hinanden i, hvem der kunne lave den bedste mad med lokale råvarer. 

Vinderen endte med at blive Restaurant Under Klippen. De stillede med deres to kokkeelever, Lasse Emil Sølvstrand Sørensen og Kian Staal Petersen. Dermed skal de videre i Local Cooking-konkurrencen. 

De to har været elever på restauranten i henholdsvis otte måneder og et år, og de var meget overraskede over, at de endte med at løbe med sejren. 

- Det er meget underligt. Vi er overrumplede over at vinde. Det giver ikke rigtig mening for os, siger Lasse Emil Sølvstrand Sørensen. 

De vandt den del af konkurrencen, som blev vurderet af professionelle kokke, og det var der en speciel grund til. 

- Vi har gennemtrænet det, og så har vi ikke været bange for at smage maden til, så det smager af noget. Det er ikke altid dommerne spiser en hel tallerken alligevel, siger Lasse Emil Sølvstrand Sørensen. 

De vandt dog mere end bare dommernes gunst. De vandt også 10.000 kroner. 

02:39

Video: Sean Kelly Christensen

Luk video