Leverpostejsgigant køber Jensen’s Køkken i Struer

Fødevarevirksomheden Stryhn’s har købt varemærket Jensen’s Køkken i Struer, der producerer bøfhusets saucer.

Ejeren af Jensen’s Bøfhus Palle Skov Jensen kæmper med en gæld på over 200 millioner kroner. Derfor sælger han nu ud af sit livsværk til Stryhn’s, der især er kendt for leverpostej. Ifølge business.dk betyder handlen, at Stryhn’s overtager varemærket Jensen’s Køkken, der producerer bøfhusets saucer i Struer.

- Sauceforretningen passer godt ind i vores portefølje, fordi vi i forvejen har markedslederskab på mayonnaise, remoulade og dressinger, og nu bliver vi det også inden for kølede saucer, siger Kristian Kornerup Jensen, der er administrerende i Stryhn's til business.dk.

Gæld på 228 millioner kroner

Palle Skov ønsker ikke at oplyse, hvilken pris Stryhn’s har betalt for købet, men siger blot til business.dk, at der er tale om en attraktiv pris. Selskabet bag bøfkæden, Jensen's Food Group, har en gæld til storbanken SEB på 228 millioner kroner, mens koncernen ifølge det seneste regnskab har afgivet en selvskyldnerkaution over for storbanken, skrev Dagbladet Børsen i april.