Kristoffer Pallesen færdig i Viborg

Viborg siger farvel til deres højreback Kristoffer Pallesen, der efter ferien skal tørne ud for Aab i stedet

Kristoffer Pallesen har i denne omgang spillet sin sidste kamp i den grønne trøje, da Viborg FF har accepteret et købstilbud fra AaB, og derfor skifter højrebacken på en treårig aftale til den nordjyske klub et år før kontraktudløb, det skriver Viborg FF i en pressemeddelelse.

Direktør Morten Jensen forklarer:

-Det er meget ærgerligt og på ingen måde vores ønske at tage afsked med Kristoffer. Vi har tilbudt ham en kontraktforlængelse, men tilbagemeldingen var, at han har et meget stort ønske om at komme videre. Vi planlægger ikke efter at sælge vores profiler, men vi er samtidig forpligtet til at vurdere den enkelte situation, og AaB har accepteret den pris, vi har fremsat på ham.

-Kristoffer har været en vigtig spiller for os, og vi er stolte af at have udviklet ham til en profil, der nu har gjort sig fortjent til en større klub. Han kom hertil fra Hobro i sommeren 2013, og med en altid topengageret indsats er han blevet en bærende spiller for Viborg FF, som vi havde håbet at have gavn af i mange år endnu. Vi ønsker selvfølgelig Kristoffer alt det bedste i fremtiden, og døren vil altid være åben her i klubben for en god ambassadør som ham.

For 27-årige Pallesen bliver det specielt at sige farvel til den klub, hvor han slog sit navn fast i dansk fodbold:

-Det er en lidt blandet følelse, for jeg har været rigtig, rigtig glad for min tid i Viborg. Jeg har udviklet mig meget, og har haft en stor rolle på holdet i de seneste år. Jeg har også haft det godt udenfor banen med mange gode mennesker i klubben som jeg kommer til at savne, men samtidig glæder jeg mig også til at skifte til AaB. Det er et godt skridt for min karriere, og en stor mulighed for mig.

Kristoffer Pallesen nåede 86 kampe og en enkelt scoring i den grønne trøje.