Konkurrence til All-inclusive

Primo Tours fra Ringkøbing annoncerer nyt rejsekoncept i samarbejdet med den portugisiske regering. Konceptet skal udfordre All-inclusive.

Det skal være slut med, at danske turister aldrig forlader hotellet, når charterrejsen byder på all-inclusive. Derfor tilbyder Primo Tours fra Ringkøbing i 2016 et nyt koncept: Ø-All inclusive.

- Det traditionelle All Inclusive tvinger desværre mange lokale tavernaer, barer osv. til at lukke, fordi gæsterne ikke forlader deres hotel. Ø-All Inclusive konceptet støtter op om lokalsamfundet og gør det nemt for gæsterne at opleve øen og prøve forskellige aktiviteter som guidede vandreture, cykling og spa, siger Bjarke Hansen, direktør i Primo Tours og tilføjer:

- Jeg synes, vi har et ansvar som rejseselskab for at bidrage til, at lokalsamfundet på destinationen overlever, fortæller Bjarke Hansen, direktør i Primo Tours.

Politisk samarbejde

Konceptet er udviklet i samarbejde med den portugisiske regering, og har været drøftet med Portugals premierminister. Ved Ø-All Inclusive bliver gæsterne transporteret gratis rundt til aktiviteter og tilbage til hotellet. I første omgang rulles konceptet ud på den portugisiske ø Porto Santo.

- Vi er meget glade for Primo Tours' nye virke på Porto Santo. Det vil helt sikkert udligne den store forskel vi har på antallet af turister i vinter- og sommersæsonen. Det nye samarbejde med Primo Tours vil styrke øens økonomi og turisme. Vi håber, at det bliver det første i rækken af mange nye tiltag og samarbejder med Primo Tours, som vil føre os tættere på det danske marked, siger Turistminister for Madeira og Porto Santo, Eduardo Jesus.