”Jønke” til Holstebro?

Rygterne lyder på, at toprockeren Jørn ”Jønke” Nielsen er i gang med at flytte til Holstebro. Det har blandt andet fået politiet til at opruste i kampen mod rockerne

030712Jonke_0.jpg

HA-rockeren Jørn "Jønke" Nielsen er blevet set flere gange i Holstebro og omegn. Det får rygterne til at florere om, at han er i gang med at slå endnu en afdeling af Hells Angels op i Holstebro, hvor støttegruppen Devils Choice huserer. Også Politiet har bemærket, at toprockeren er i området.

- Vi har i Politiet konstateret, at Jørn "Jønke" Nielsen bevæger sig her i lokalområdet i Holstebro. Det har selvfølgelig også politiets helt store interesse, når fuldgyldige medlemmer i vores område, fortæller Michael Kjeldgaard, Vicepolitiinspektør, Central Efterforskning ved Midt- og Vestjyllands Politi.

'Jønke' afviser

TV/MIDT-VEST har i dag været i kontakt med toprockeren fra Hells Angels, der i dag officielt bor i Esbjerg. Han afviser dog, at han skulle være på vej til at indtage Holstebro.

 - Det er ikke korrekt. Vi har jo Devils Choice i Holstebro, så jeg besøger nogle venner deroppe, men ellers er jeg ikke. Jeg holder til i Esbjerg, og det bliver jeg nok ved med lang tid endnu, siger Jørn 'Jønke' Nielsen, der er talsmand for Hells Angels i Danmark.

Ruster sig mod rockereBlandt andet på grund af rygterne om Jørn 'Jønke' Nielsens tilstedeværelse i Holstebro har Midt- og Vestjyllands Politi optrappet kampen mod rockerrelateret kriminalitet i landsdelen. I den seneste måned har politiet slået til flere gange mod flere kriminelle med relationer til rockergruppen Devils Choice, der er en supportgruppe til Hells Angels.

 - Vi bliver nødt til at sige, at omkring Devils Choice er der en uheldig udvikling. Det er kriminelle miljøer vi taler om, og når vi kigger på det intenst, så får vi flere sager med det samme, siger Michael Kjeldgaard.

Herunder kan I se hele interviewet med Jønke:

1:15