Jan Paulsen er tilbage i Mors-Thy

Som forventet bliver Jan Paulsen igen cheftræner i Mors-Thy Håndbold.

Jan Paulsen er kommet for at blive. Mors-Thy Håndbold har genansat Jan Paulsen som træner for herreholdet. Dagen efter den tidligere træner, Anders Thomsen, blev fyret, har Jan Paulsen været afløser i trænerstolen. Nu er en endelig aftale faldet på plads indtil 2015.

Jan Paulsen styrede også tøjlerne for Mors-Thy i sidste sæson. Det ledte holdet til DM-semifinalerne. Før sommerferien stoppede Jan Paulsen trænergerningen i klubben, da han og ledelsen ikke kunne blive enige om en ny kontrakt. Men uenighederne er nu et overstået kapitel.

- Jeg kan kun bekræfte, at såvel jeg selv, som mine rådgivere har haft en rigtig god dialog med klubben. Jeg kan mærke at klubben har flyttet sig hen over sommeren, og jeg er glad for snakken og den behandling jeg har fået, både da jeg trådte til i sidste uge, men også i de sidste dages forhandlinger. Der har været et gensidigt ønske om at nå hinanden, siger træneren i en pressemeddelelse fra klubben.

Oven på nogle turbulente uger er klubben glade for at kunne præsentere den nye træner. Ledelsen i Mors-Thy ser frem til Jan Paulsens arbejde med at udvikle spillerne.

- Vi tror ikke på mirakler, men vi tror på Jan kan gøre en forskel - og vi glæder os meget til nu at komme i gang, ikke mindst spillertruppen, lyder det fra klubledelsen.