Irming redder KIF fra choknederlag mod Mors-Thy

KIF Kolding København spillede onsdag aften 25-25 ude mod Mors-Thy i den bedste danske håndboldrække.

Mors-Thy Håndbold
Foto: Arkiv

Mors-Thys håndboldherrer var yderst tæt på at besejre KIF Kolding København, men Kasper Irming reddede et uafgjort resultat hjem med kampens sidste mål til 25-25.
    
Inden da havde hjemmeholdets topscorer Tobias Ellebæk med sit sjette mål bragt Mors-Thy foran med 25-24 med lidt over et minut tilbage af kampen.
    
Irming udlignede til 25-25 omkring 40 sekunder før tid, og Mors-Thy havde derfor chancen for at score det afgørende mål.
    
Mors-Thys cheftræner, Jan Paulsen, tog en timeout, men det hjalp ikke, og det endte med en afslutning, som KIF-keeper Kasper Hvidt kunne snuppe uden de store problemer.
    
Kasper Hvidt var dog langt fra tilfreds og bankede sin ene knytnæve gentagne gange ned i halgulvet i frustration over pointtabet.
    
Bagspilleren Bo Spellerberg blev topscorer for KIF Kolding København med seks mål i kampen.
    
KIF Kolding København er nummer fire med 27 point efter 21 kampe. Mors-Thy fik med det ene point lidt afstand til bundklubberne og har på en tiendeplads nu 16 point efter 21 kampe.
    
I onsdagens anden kamp i den bedste danske håndboldrække vandt Skjern 32-29 på hjemmebane over HC Midtjylland.
    
Skjern er med sejren placeret på andenpladsen med 30 point efter 21 kampe. Team Tvis Holstebro fører rækken med 30 point efter 20 kampe. Tvis har en bedre målscore end Skjern.
    
/ritzau/