Flere containerbrande i Trekanten

De seneste uger har uro og ballade taget til i boligområdet Trekanten i Holstebro. Lørdag aften blev endnu to containere sat i brand.

Problemer, uro og ballade ulmer i boligområdet Trekanten i Holstebro. De seneste uger har området været plaget af containerafbrændinger. Lørdag aften skete det igen, da politiet to gange måtte rykke ud til området. Klokken 22.21 rykkede politiet ud første gang. Her var en container i Heimdalsparken sat i brand. Da politiet nåede frem, var containeren brændt helt ned og skuret, hvor containeren stod, havde taget skade. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Vidner har set unge på scooter

Klokken 23.35 modtager politiet endnu en anmeldelse. Denne gang er der sat ild til en skraldespand i Danagården. I forbindelse med branden i skraldespanden har vidner set unge køre fra stedet på en scooter. Overfor Dagbladet udtrykker weekendens vagtchef Jørgen Christensen bekymring over balladen.

- Det er naturligvis farligt, da det giver en risiko for, at brandene kan sprede sig til selve boligerne, fortæller han til Dagbladet Holstebro-Struer.