Fire tasker med tyvekoster fundet af murerlærling

En 18-årig murerlærling gjorde et noget usædvanligt fund, da han på en byggeplads fandt fire tasker med smykker.

Politi-PolitiErme.jpg

Dagen tog en uventet drejning for den 18-årige murerlærling Paw Kristensen. Torsdag fandt han nemlig fire tasker fyldt med smykker, skriver Herning Folkeblad.

- Jeg fandt smykkerne ved en togvogn, og jeg blev mega overrasket, da jeg så dem. Det var ikke lige det, jeg forventede som det første, fortæller murerlærlingen.

Han fandt taskerne med tyvekoster på Holtbjerg Fritidscenter på adressen Valdemarsvej 30. Her er Murerfirmaet Oluf Rasmussen ApS i gang med at rive gamle bygninger ned. Torsdag opdagede han pludselig de fire tasker, der lå fremme.

- Da jeg havde fundet taskerne, gik jeg ind til drengene og fortalte, hvad jeg havde fundet. De blev ligeså overrasket som mig, fortæller Paw Kristensen til Herning Folkeblad.  

- Så fandt vi et studiekort, og der valgte vi så at skrive til hende og se, om vi kunne få fat i hende, men det kunne vi ikke, fortsætter han.

Herning Folkeblad har selv fundet frem til en pige, der kan være ejer til nogle af smykkerne i taskerne. Avisen skriver endvidere, at tyvekosterne meget vel kan stamme fra en serie indbrud i syv studieboliger på Tietgensvej i julen.