FCM-anfører om rødt kort: Utroligt dumt af mig

Jakob Poulsen ærgrer sig over, at han blev udvist i Europa League-kampen mod FC Vaduz.

FC Midtjylland havde torsdag aften ingen problemer med at spille sig videre til tredje kvalifikationsrunde i Europa League, da det blev 2-2 ude mod FC Vaduz fra Liechtenstein. Den danske fodboldklub, der samlet vandt 5-2, måtte dog se Jakob Poulsen blive udvist kort før afslutningen af første halvleg.

Rødt kort: Den er god nok
Anføreren er langt fra imponeret over sig selv, efter at han væltede omkuld med en modspiller, hvorefter kampens dommer præsenterede danskeren for et direkte rødt kort.
- I selve situationen syntes jeg, at den var rigtig hård. Men nu har jeg set det på video, og den er god nok. Jeg forsøgte at vifte ham væk med benet, og så ramte jeg ham soleklart på hagen. Det er til et rødt kort, og det er selvfølgelig utroligt dumt af mig, siger Jakob Poulsen til FC Midtjyllands hjemmeside.

FC Midtjylland førte 1-0 ved pausen på en scoring af Pione Sisto, der også scorede til 2-0 i anden halvleg. I kampens sidste ti minutter fik FC Vaduz dog scoret to gange, men Jakob Poulsen er alligevel generelt set tilfreds med kampen.
- Hvis vi tager det første kvarter væk, hvor vi ikke fik det til at spille, så gjorde vi det rigtig godt og scorede to rigtigt fine mål. Vi førte 2-0 langt inde i anden halvleg, selv om de andre måtte arbejde ekstra hårdt, fordi jeg måtte gå ud. Det var en rigtig fin kamp. Desværre fik de scoret to mål, så vi ikke fik en sejr. Men det vigtigste var trods alt, at vi gik sikkert videre. Det gjorde vi, så det var dejligt, siger Jakob Poulsen.

Han har karantæne, når FC Midtjylland møder ungarske Videoton i den første kamp i tredje kvalifikationsrunde.

/ritzau/