Fængslet efter oliebad

En 21-årig kvinde er for lukkede døre ved Retten i Viborg blevet varetægtsfængslet i tre uger. Hun er sigtet for at have hældt varm olie ud over en 22-årig mand, mens han lå i sengen.

retten_i_viborg5.jpg

En 22-årig mand fra Viborg blev tidligt mandag morgen overført til Rigshospitalet i København i en lægehelikopter med alvorlige forbrændinger i ansigtet og på hænderne. Mandens 21-årige veninde er sigtet for at have overhældt ham med varm olie, mens han lå i sengen. Hun nægter sig skyldig.

Politiet kom ind i sagen, da vidner så en nøgen mand løbe skrigende rundt på Christian Erichssønsvej. Lægerne på regionshospitalet i Viborg konstaterede, at han havde så alvorlige forbrændinger, at han med det samme blev overført til Rigshospitalets brandsårsafdeling.

Stærkt forbrændt

Den 22-årige mand er stadig indlagt på Rigshospitalet i København med stærke forbrændinger. Den seneste melding lyder på, at han i løbet af ugen skal opereres.

Kvinden sigtes for at overtræde straffelovens paragraf 246, der kan give fængsel i op til 10 år. Politiet kender ikke motivet for overfaldet.