Fængsel og institution til sex-fætre

Retten har idømt en 18-årig mand til anbringelse på institution for sex-overgreb mod sin lillesøster. Hans 19-årige fætter fik tre års ubetinget fængsel.

Retten i Holstebro har netop afsagt dom over de to fætre, der over en toenhalv år lang periode har forgrebet sig seksuelt på den 18-åriges lillesøster, fra hun var otte år gammel.

Den 18-årige skal anbringes på en institution for personer med vidtgående psykiske handicap samt betale erstatning til sin søster på 125.000 kroner. Der er ikke fastsat en længstetid for foranstaltningen.

Derudover er den 18-årige også dømt for at have voldtaget en ni-årig fætter mindst fem gange. Ham skal han betale en erstatning til på 78.772 kroner. Den 18-årige modtog dommen.

- Dommen er i overensstemmelse med det, man har anbefalet fra retslægerådet, så det er helt okay. Det var faktisk det, vi ønskede, siger hans forsvarer, Allan Møller fra advokatfirmaet Møller & Toft i Lemvig, til TV MIDTVEST.

Ubetinget fængsel til fætter

Den 19-årige blev idømt tre års ubetinget fængsel samt betale 100.000 kr i erstatning til sin kusine. Den 19-årige ankede strafudmålingen, men ikke skyldsspørgsmålet.

Senioranklager Claus Benner fra anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi var tilfreds med dommene.