Erik Sviatchenkos kæreste er blevet Celtic-spiller

Fodboldparret Erik Sviatchenko og Anne Rudmose spiller nu begge for Celtic, efter at Anne Rudmose i dag blev en del af Celtics Kvindehold.

Anne Rudmose
Foto: Erik Sviatchenko, Instagram

Den tidligere FCM-spiller og nuværende Celtic-forsvarer, Erik Sviatchenko, er i dag blevet klubkammerat med sin kæreste Anne Rudmose, der er tidligere Team Viborg spiller.   

 

- Vi er meget glade. Vi havde et møde med klubben og har talt om, hvad jeg har lavet i Danmark, og hvilke klubber jeg har spillet for(…) Jeg spillede i den bedste liga i Danmark, så jeg tror, jeg vil passe meget godt ind. Jeg skal føde i april, så det afhænger af, hvordan tingene er, men forhåbentlig kan jeg  spille til sommer, og så vil jeg have min fodbold og Erik vil have hans,  lyder det fra Anne Rudmose på FC Celtic’s hjemmeside.

Og Erik Sviatchenko glæder sig over at kunne dele den skotske storklub med sin kæreste.

-Anne er en pige, der ønsker at gøre tingene af sig selv. Hun flyttede herover sammen med mig, men derfor skal hun stadig have et liv og også et socialt liv. Fodbolden er med til at kombinere disse to ting, selvom det også er et professionelt liv, siger han på hjemmesiden.

 

- Det skal stadig være sjovt, så vi talte om det, og da jeg var opsat på at flytte til Celtic, spurgte vi, om der var et kvindehold i klubben og fandt ud af, at det var et ret godt hold, lyder det fra Erik Sviatchenko.

 

Men inden parret kan dele deres fælles passion på den skotske storsklubs  grønsværd, så har de en forestående forældrerolle at forholde sig til.

 

-Nu er det vigtigt, at vi koncentrerer os om at få vores barn,  derefter kan hun komme tilbage i form og så være klar, lyder det fra Erik Sviatchenko.

 

Parret der begge er fra Viborg mødtes i deres tidlige teenageår gennem Eriks Sviatchenkos søster. Siden har de dannet par og delt deres fælles passion for fodbold.  En passion, der har blomstret i gensidige professionelle karriere. Ifølge Erik Sviatchenko, så er det  ideelt at have så meget til fælles.

 

Forsvarsspilleren Erik Sviatchenko blev eftersigende solgt for cirka 20 millioner kroner til den skotske storklub. Den 24-årige Erik Sviatchenko har fået en kontrakt, der løber i fire og et halvt år. I følge Celtic FC's hjemmeside, så skal Anne Rudmose forløbigt spille for klubben i 2016.