Endnu en vietnamesisk skunk-sag

Torsdag aften førte en stor ransagning til afsløringen af endnu et skunklaboratorium. Denne gang i Viborg - og endnu engang er det vietnamesere, der står bag.

Et anonymt tip førte politiet på sporet af en skunkfabrik i en villa på Amtmandshøjen i Viborg. Her fandt de 18,5 kilo friske skunk, knap tre kilo færdig skunk og en masse laboratorieudstyr. Desuden blev to personer anholdt. En kvinde på 56 år fra Vojens og en mand på 26 år fra Malmø - begge med vietnamesisk baggrund. De bliver begge fremstillet i grundlovsforhør i retten i Viborg klokken 13 i dag.

Laboratorium i hele huset

Ifølge vicepolitikommissær Henrik Grove så skal politiet nu prøve at finde ud af, hvor lang tid, der har været produktion i villaen i Viborg. Men han er ikke i tvivl om, at det har stået på i flere måneder

- Huset er total ødelagt af alt den fugt og varme, der har været i forbindelse med produktionen. Der var i alt fem rum, der blev brugt til skunkproduktionen, forklarer Henrik Grove.

I forbindelse med ransagningen beslaglagde politiet også en del udstyr. Blandt andet 50 gasudladningslamper på 600 watt, 16 ventilatorer, 10 eltavler, plantesubstral og to vandpumper.