Ejer af Legeland Viborg: Meget uheldigt tidspunkt

Der venter nogle hårde dage for de ansatte i Legeland Viborg som følge af formiddagens brand, fortæller ejer, Kenneth Loven.

 

Dele af Legeland Viborg brændte her til formiddag, og selvom en brand aldrig kommer belejligt, så er det ekstra uheldigt, at det skulle ske netop på denne tid af året.

- Vi kommer ikke til at åbne inden for den næste uges tid. Vi håber selvfølgelig på at have færrest mulige lukkedage, for det er jo drønærgerligt, at vi må lukke ned midt i sommerferien, siger ejer af Legeland Viborg, Kenneth Loven.

En glemt frituregryde havde natten mellem fredag og lørdag stået og simret, hvoraf der skete røgudvikling. Da de ansatte mødte ind omkring klokken halv ti i formiddags, forsøgte de uden held at få bugt med gryden, hvorefter den reelle brand opstod. Den udviklede sig hurtigt og fik fat i køkkenet og det tilhørende cafeteria på legelandets adresse Gyldenrisvej 9 i Viborg.

Hele legelandet er nu sodet til, og derfor venter der nu nogle travle dage for de ansatte.

- Vi skal have ryddet op og gjort rent hurtigst muligt. Vi kan ikke klare det hele selv, men så snart vi kan, går vi i gang, inden vi kan få professionel assistance. Der er mange ting, som skal løses nu. Flere maskiner skal erstattes, strøm skal lægges om, og så er der hele forsikringsspørgsmålet, som vi begynder med på mandag, siger Kenneth Loven

Brandvæsenet ankom hurtigt til stedet og fik efterfølgende kontrol over branden. Alligevel brændte hele køkkenet og cafeteriet ned, mens dele af tagkonstruktionen blev ødelagt.