Dræbt af bil: Gik i vejkanten med juletræ

En 28-årig mand blev i eftermiddags dræbt på stedet, da han gik i vejkanten med sin far efter at have hentet et juletræ.

Uopmærksomhed var i eftermiddag årsagen til et trafikdrab på en 28-årig mand.

Den 28-årige kom ifølge Midt- og Vestjyllands Politi gående langs vejkanten på Herborgvej ved Finderup i Skjern, sammen med sin far, da han blev ramt af bilen. Far og søn havde netop hentet et juletræ, som de var ved at fragte hjem.

De to gik i den rigtige side af vejen, i vestlig retning, da en bilist i østlig retning påkørte den unge mand frontalt. Han blev dræbt på stedet.

Havde talt i telefon
- Bilisten havde lige afsluttet en telefonsamtale, da ulykken sker. Det har han forklaret os. Så det er det, vi kalder en uopmærksomhedsulykke, siger vagtchef Anders Olesen.

Bilisten, som er en 22-årig mand fra Herning, er blevet alkoholtestet i forbindelse med ulykken for at udelukke, at der har været alkohol indblandet. Det har der ikke været.

 

Ulykken skete klokken 15.43, hvor det stadig var lyst. Man må køre 80 kilometer i timen på landevejen, og intet tyder på at bilisten har kørt for stærkt.

Opdatering: Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at den 22-årige mand ikke talte i sin telefon, da ulykken skete. Mandens telefon havde givet en lyd fra sig, hvorefter han kiggede ned på den. Politiet mener, at det øjebliks uopmærksomhed var skyld i ulykken.