Burgaard bekræftet i FC Midtjylland

Det er et scoop at hente Louise Burgaard til FCM, siger cheftræner Helle Thomsen.

BurgaardSmil.jpg

Rygterne har kørt hele dagen - og nu er det så officielt bekræftet: Den danske landsholdsspiller i håndbold, Louise Burgaard, skifter i næste sæson fra Viborg HK til naboerne i FC Midtjylland.

FCM oplyser i en pressemeddelelse, at den 22-årige højre back har skrevet en treårig kontakt med sidste sæsons sølvvindere.

Burgaard bliver dermed hentet til det midtjyske som en direkte erstatning for landsholdsanfører Line Jørgensen, der efter sæsonen forlader FCM til fordel for rumænsk håndbold.

FCMs cheftræner Helle Thomsen betegner Louise Burgaard som en af de bedste spillere i ligaen - og siger, at det er et scoop at hente hende til klubben.

- Det betyder, at vi fastholder et højt internationalt niveau på højre back. Louise Burgaard passer godt ind i vores spil. Hun er dygtig i contrafasen og i det hurtige spil, som vi gerne vil spille, siger Helle Thomsen.

Det rigtige skridt

Med den nye kontrakt slutter Louise Burgaard sig til en lang række af Viborg-spillere, der forlader klubben efter denne sæson. Listen tæller også navne som Isabella Gullden, Maria Fisker, Mette Gravholt og Chana Masson De Souza.

På grund af skader Viborg i øjeblikket en ekstremt tynd trup, hvilket betyder, at klubben stort set ikke har nogle spillere at skifte ud med.

Burgaard siger selv i pressemeddelelsen, at hun glæder sig til at starte et nyt kapitel i sin karriere og få ny inspiration.

- Samtidig ser jeg frem til at spille sammen med flere af spillerne fra det danske landshold, og jeg tror, at dette er et rigtigt skridt for mig hen imod såvel VM i december og OL i 2016, siger den kommende FCM-spiller.