BSV-træner ser små muligheder mod Mikkel Hansens PSG

Bjerringbro-Silkeborg har fået en fremragende start på Champions League. Den skal følges op mod PSG søndag.

Mikkel Hansen, Nikola Karabatic og Daniel Narcisse. Med den helt store stjerneparade af aktører kommer Paris Saint-Germain søndag til Herning, og Bjerringbro-Silkeborg kommer for alvor til at mærke Champions League-suset.

Men ærefrygt og benovelse kommer ikke til at præge det danske mesterhold. BSV har efter et stærkt udlæg på gruppespillet fået mod på mere, når der ventes omkring 10.000 tilskuere på lægterne i Jyske Bank Boxen.

- Et storhold fyldt med internationale topnavne kommer til byen, og det er da fantastisk, at Mikkel Hansen kommer på besøg til en officiel kamp. Men for os er det mere end en opvisningskamp, siger BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen.

- Et komplet hold som Paris vil ikke give os mange taktiske kattelemme, men vi ser vores muligheder.

- Vi skal igen mønstre en stærk defensiv for at dæmme op for de franske individualister og skabe fundament for at vinde kontraduellen, siger træneren.

Lars Krogh Jeppesen, håndboldekspert hos DR, ser også muligheder for den danske underdog.

- PSG halter lidt i sammenspillet, så måske kan BSV levere en overraskelse. Spørgsmålet er, om BSV kan matche PSG fysisk, og om forsvaret kan drille Karabatic, Hansen og Luka Stepancic.

- Det vil kræve toppræstationer fra spillere som Michael V. Knudsen og målmand Søren Rasmussen, vurderer Lars Krogh Jeppesen.

På forhånd var BSV udset til at skulle slås med Wisla Plock og Kadetten Schaffhausen om sjettepladsen efter de fem storhold i gruppe A.

BSV har slået dem begge og har med fire point skabt sig et godt udgangspunkt for avancement.

Peter Bredsdorff-Larsen erklærer sig "meget tilfreds" med BSV's formåen i turneringen hidtil.

- Vi har ydet meget stabile præstationer på et højt niveau. Vi har matchet modstandere i den fineste klubturnering, i det mange kalder den stærkeste gruppe i turneringens historie.

- Vi har tro på egne evner, så jeg ved ikke, om jeg er overrasket. Men vi har fået alt det ud af det, som vi havde turde drømme om. Og så smiler vi ved tanken om, at vi med en sejr kan overhale Paris i stillingen, siger Bredsdorff-Larsen.

Søndagens kamp begynder klokken 16.50.