Bjerringbro-Silkeborg forlænger med træner

Bjerringbro-Silkeborg har valgt at forlænge kontrakten med cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen, så den nu løber frem til 2019

Efter at han sidste år var med til at sikre Bjerringbro-Silkeborg sit første mesterskab nogensinde, får cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen nu en belønning i form af en kontraktforlængelse. 

-  Jeg er rigtig glad for, at jeg sagde ja til at genetablere Bjerringbro-Silkeborg i toppen af dansk håndbold. Det har været nogle rigtig spændende sæsoner, hvor vi har fået sammensat et rigtig stærkt hold både på banen og udenfor banen. Tingene fungerer på et rigtig højt niveau her i Bjerringbro-Silkeborg, og det var også derfor, at vi vandt DM i sidste sæson, siger Bredsdorff-Larsen i en pressemeddelelse.

Bredsdorff-Larsen kom til klubben i 2014, men selvom han i sidste sæson førte klubben til sin største triumf nogensinde i form af mesterskabet, kan han fortsat finde motivation i klubben. 

- Først og fremmest arbejder vi på at forsvare vores Danmarksmesterskab og bevare den stabilitet, der har kendetegnet holdet, og så er drømmen, at vi sammen med vores omgivelser og sponsorer kan løfte klubben yderligere. Drømmen er at udvikle holdet, så vi også kan være med blandt de store hold i europæisk sammenhæng, men det kræver utrolig meget både sportsligt, kommercielt og organisatorisk, fortæller Bjerringbro-Silkeborg-træneren.

Administrerende direktør i Bjerringbro-Silkeborg, Jesper Schuo er glad for, at samarbejdet med mesterskabstræneren fortsætter. 

- Peter har gennem hele sin periode i Bjerringbro-Silkeborg arbejdet hårdt, og han har stor ære af, at vi har skabt det nye Bjerringbro-Silkeborg-hold, som først vandt bronze og senest guld. Vi glæder os til at arbejde videre mod at fastholde Bjerringbro-Silkeborg i toppen af dansk håndbold og til sammen at tage det næste skridt, siger Jesper Schou.

Næste udfordring for Peter Bredsdorff-Larsen og Bjerringbro-Silkeborg er på søndag, hvor holdet møder Wisla Plock i Champions League. 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.