BSV slår Mors-Thy og er tæt på at sikre tredjepladsen

Mors-Thy leverede et stort comeback, men kunne ikke fuldende det mod Bjerringbro-Silkeborg i 888 Ligaen.

BSVs Michael V. Knudsen i en tidligere kamp.
BSVs Michael V. Knudsen i en tidligere kamp.
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg (BSV) kom mandag et skridt tættere på at sikre sig tredjepladsen i herrernes 888 Ligaen.
    
Ude mod Mors-Thy Håndbold vandt BSV 30-26 og kom dermed op på 34 point for 23 kampe.

Holdet er dermed snublende tæt på at sikre sig tredjepladsen i grundspillet, da der er syv point ned til TTH Holstebro, som mangler fire kampe. BSV har fire point op til GOG Håndbold på andenpladsen.
    
Til gengæld er BSV nu sikker på top-4 og får dermed et point med i slutspilsgruppen.
    
Mors-Thys ambitioner om at komme med i det sjove selskab blandt de otte hold, der går i slutspillet om medaljer, led til gengæld et knæk.
    
Holdet ligger på niendepladsen med 19 point, mens Nordsjælland på ottendepladsen har 20 point.
    
BSV kom foran med hele syv mål i første halvleg, men langsomt sneg Mors-Thy sig tilbage, og kort inde i anden halvleg fik værterne udlignet til 15-15.
    
Mod afslutningen viste BSV dog alligevel forskellen på de to hold. Mors-Thy lavede flere fejl, og med fem minutter hamrede tårnhøje Nikolaj Markussen foran 28-25.
    
BSV kørte den hjem, og Nikolaj Øris blev holdets topscorer med syv mål. Hos Mors-Thy blev Marcus Dahlin den mest scorende, da han også lavede syv kasser.
    
Ude mod formsvage HC Midtjylland vandt Sønderjyske overlegent 41-25 efter en pauseføring på 18-12. I tabellen ligger Sønderjyskes herrer på 12.-pladsen med 15 point.